Svatováclavské slavnosti v Kutné Hoře | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Svatováclavské slavnosti v Kutné Hoře

> Termín

28.9.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Již tradiční kutnohorská kulturní akce nabízí každoročně v měsíci září zajímavý program pro děti i dospělé. Letos se koná již 26. ročník. Střídají se zde hudba s divadlem, míchají styly a žánry, staročeský trh nabízí své výrobky, jídlo a dobrá vína, a to vše s jediným cílem - pobavit přítomné a navodit dobrou náladu a pohodu babího léta. Svatováclavské slavnosti se tak stávají příjemným zakončením léta v Kutné Hoře. Každým rokem se Svatováclavské slavnosti stávají tečkou za kulturními akcemi s letním sluncem ve znaku a startují podzimní společenskou sezónu, jejíž těžiště se přesouvá do tanečních, výstavních a divadelních sálů. Svatováclavské slavnosti se tak stávají příjemným zakončením léta. Hlavní program na Palackého náměstí: 13:00 zahájení hlavního programu – úvodní slovo vedení města 13:05 Divadélko Kůzle 14:00 Poutníci 15:30 Vanesa Harbek (ARG) 16:30 Vanua 2 18:00 Ondra Škoch&Řekni napořád 19:30 Oskar Petr – Vzpomínka na Marsyas 21:00 Laura a její tygři Doprovodný program: 8:30 Svatováclavská mše – kaple Vlašského dvora 10:00 – 13:30 Jiří Bureš, Vinc, ochutnávka nových pivních speciálů – pivovar Kutná Hora 10:00 – 17:00 Jiří Orten a 25 let Ortenovy Kutné Hory – výstava ve Spolkovém domě 13:00 staročeský trh – Palackého náměstí 13:30 – 16:45 dětský program v parku U Tří pávů 14:00 – 18:00 degustace českých vín – Vinné sklepy, s.r.o., klášter sv. Voršily

> Otevírací doba

Dle programu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Kutná Hora
Ulice: Palackého náměstí

> Komentáře