Pohádkobraní na zámku Nelahozeves | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pohádkobraní na zámku Nelahozeves

> Termín

27.10.2018

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zámek se chystá do zimního klidového režimu, proto se k nám na poslední říjnovou sobotu sjedou pohádkové bytosti a uzamknou expozici velkým klíčem. Přijďte si s nimi zasoutěžit v pohádkovém kostýmu o zámecké jablko, shlédnout šermířská vystoupení, změřit síly v dobové aréně a zažít mnoho dalšího. Pro výherce je připravena sladká odměna. Tajuplné představení O dračím vejci v zámecké zahradě uzavře tento zábavný den a s ním i celou sezonu. V průběhu celého dne bude možné si zakoupit sladké i slané občerstvení a zahřát se u ohýnku. PROGRAM: Sraz pohádkových bytostí v kostýmech Královské disciplíny „Hry o jablko“ Rytířské klání Dobové hry a aréna Pohádka O dračím vejci (ve 14:00 a 16:30 v zámecké zahradě) Lanové průlezky - pohádkový les Projížďky na konících Speciální prohlídkové okruhy Tombola Divadelní představení O Otěstánkovi"(v 15:30, Rytířský sál, vstupné 30 Kč, rezervace nutná, prodej v den konání akce ve vnitřních prostorách zámku) VSTUPNÉ: Dospělí 140 Kč Snížené 100 Kč Rodinné 320 Kč Rezervace zámeckých prohlídek a divadelního představení O Otěstánkovi se uzavírají v pátek 26.10.2018 ve 12 hodin. Změna programu vyhrazena.

> Otevírací doba

Dle webu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Nelahozeves
Ulice: Zámek Nelahozeves

> Komentáře