Kovolis Run 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kovolis Run 2018

Foto: Kovolis fcb

> Termín

6.10.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Běháte rádi? Chcete udělat něco prospěšného a to pouze svým pohybem? Rádi byste změřili síly s ostatními běžci nebo se jen tak proběhli krásnou přírodou? Ať už to či ono, máme pro vás výborný tip jak strávit s celou rodinou sobotní dopoledne, a ještě pomoci dobré věci. Zúčastněte se dne 6. 10. 2018 prvního ročníku charitativního běhu KOVOLIS RUN 2018 v Třemošnici. Akce se koná pod záštitou firmy Kovolis Hedvikov a.s. a její výtěžek bude věnován mateřskému centru TŘEMÁNEK. Program jsme sestavili tak, aby vyhovoval celé rodině. Své ratolesti můžete svěřit milým kolegyním ze sdružení Třemánek, které pro ně mají vymyšlený nejrůznější aktivity. Děti si budou moci vybrat vlastnoruční výrobu placek/odznáčků, malování na obličej, výtvarnou soutěž o ceny a pro ty aktivnější budou na fotbalovém hřišti k zapůjčení míče a branky. Chcete pomáhat již nyní, jako mnozí zaměstnanci společnosti Kovolis Hedvikov? Budeme rádi! Je to snadné. 08:00 - 09:30 – registrace závodníků, rozdělení do kategorií, vydávání startovních čísel 09:30 – první starty dětí (ovál – děti do 6 let) Kategorie dětí: chlapci 1-3 9:30 dívky 1-3 9:35 chlapci 4-6 9:40 dívky 4-6 9:45 10:00 – start rodiny s dětmi, nordic-walking (překážky, úkoly) 11:00 – START HLAVNÍHO ZÁVODU 08:00 - 11:30 DOPROVODNÝ PROGRAM PRO DĚTI 09:00 – Start soutěže o nejlepší obrázek na téma „Sportuje celá rodina“ 12:30 – Vyhodnocení obrázků Celé dopoledne se o zábavu dětí postarají milé kolegyně ze sdružení Třemánek. Mezi rozličnými aktivitami si děti budou moci vybrat vlastnoruční výrobu placek/odznáčků, malování na obličej, výtvarnou soutěží o ceny a pro aktivnější děti budou na fotbalovém hřišti k zapůjčení míče. 11:00 – 12:30 občerstvení 12:30 – 13:00 Vyhlášení vítězů hlavního závodu

> Otevírací doba

8:00 - 14:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Hedvikov
Ulice: Hedvikov, Třemošnice

> Komentáře