Podzimní prázdniny MAYA 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Podzimní prázdniny MAYA 2018

Foto: Petr Karlee

> Termín

26.10.2018 - 30.10.2018

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Lev Alex, zebra Marty, žirafák Melman a hrošice Glorie jsou zpět spolu s tučňáky, králem Jelimánem a Morrisem! Po idylické dovolené na Madagaskaru, se naši kamarádi rozhodnou vrátit zpět do New Yorku. S pomocí tučňáků opraví letadlo a vydají se na zpáteční výpravu do zoo. Bohužel jim dojde palivo a tak nouzově přistanou v zemi, která byla kdysi jejich domovem – Africe. Shodou okolností v místech, odkud pochází Alex a jeho rodina. Zatímco se kamarádi uchýlí mezi své druhy, nečekané rodinné štěstí naruší záludný lev Makunga, který prahne po moci nad lví smečkou. Podlými intrikami se snaží Alexe znemožnit v očích ostatních, což se mu nakonec podaří, až je Alex s jeho rodinou vyhoštěn ze smečky. Také Marty, Melnam a Glorie zjišťují, že život v divočině není to pravé ořechové. Situaci komplikuje nedostatek vody, která z ničeho nic zmizela. Co víc, v Africe se objevili turisté, kteří mají zálusk nad Alexovou hlavu. Dokážou naší hrdinové přežít v nelítostné Africe? Najde Alex v sobě pravého lva a dokáže zajistit vodu pro všechny zvířata? Vyřeší se milostná patálie mezi Melmanem a Glorií? Tohle a mnoho dalšího se dozvíte, když pojedete s námi na podzimní prázdniny. Po roce jsou zpět ty nejlegendárnější podzimky, co světlo světa spatřily. Po roce budete moct opět zažít dobrodružství ve Zlatých Horách v podzimních časech. Přidejte se k nám a zažijte Afriku ve Zlatých horách. Celým dobrodružstvím Vás budou provázet Vaši boží vedoucí v čele s náčelníky Smekim a Wojtou.

> Otevírací doba

denně od 8:00 do 22:00

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Zlaté Hory
Ulice: Rožmitálská 32
Telefon: 553770777
E-mail: [email protected]

> Komentáře