Podzimní kurz paličkování pro začátečníky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Podzimní kurz paličkování pro začátečníky

> Termín

11.9.2018 - 31.1.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Národopisné muzeum Plzeňska Vás co nejsrdečněji zve na podzimní kurz paličkování pro dospělé. Kurz je určen začátečníkům, kteří se chtějí seznámit s touto výjimečnou textilní technikou. Přihlášení se naučí navíjet paličky a osvojí si základní paličkovací techniky. Na konci kurzu si budou moci dle jednoduchých podvinků sami upaličkovat originální krajkový doplněk. Každému přihlášenému bude věnována individuální pozornost zkušené lektorky. Ukázková bezplatná lekce proběhne v úterý 11. 9. 2018 od 10:00 hod. v „Mydlárně“ Národopisného muzea Plzeňska. Účast na bezplatné ukázkové lekci není nutné rezervovat předem. Zájemci se budou moci do konce září přihlásit na placený kurz, který proběhne od října 2018 do ledna 2019. Kurz bude sestávat z 16 dvouhodinových lekcí vždy v úterý mezi 10:00 – 12:00 hod. Cena celého kurzu s DPH za 1 osobu je 1.000,-- Kč. Začátečníkům pomůžeme vybrat vlastní herdulku i paličky a poradíme také s nákupem dalšího vybavení. Poznámka: Kurz nesplňuje zákonné podmínky rekvalifikačního vzdělávání. Placený kurz se uskuteční pouze v případě přihlášení dostatečného počtu kurzistů do 24. 9. 2018. Bližší informace: Michaela Oliberiusová, tel.: 378 370 206, e-mail: [email protected] Těšíme se na Vás!

> Otevírací doba

každé úterý 10:00 – 12:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Národopisné muzeum Plzeňska / národopisné oddělení ZČM v Plzni,
Telefon: 378 370 206
E-mail: [email protected]

> Komentáře