Dožínky Plzeňského kraje | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dožínky Plzeňského kraje

> Fotogalerie

> Termín

15.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Také letos zve hejtmanství na tradiční oslavy ukončení sklizně a poděkování za úrodu, a to v sobotu 15. září 2018. Dožínky Plzeňského kraje se tentokrát stěhují do Tachova a spojeny budou s dožínkovým trhem, který nabídne také ochutnávku oceněných Regionálních potravin Plzeňského kraje. Tachovské náměstí Republiky ožije už v 10 hodin hudbou kapely Amátovka, poté vystoupením folklórního souboru Kaštánek při DD Tachov a Tachovského dětského sboru. Součástí programu bude ocenění zemědělců Plzeňského kraje, které doporučila Krajská agrární komora Plzeň a Asociace soukromého zemědělství ČR. Součástí dožínek bude i tentokrát dožínkový průvod s koňskými povozy, krojovanými zpěváky a muzikanty, ale i ženci a děvečkami nesoucími dožínkový věnec a dožínkovou kytici. Ukázky zdobení vozů, koní a vazeb dožínkových věnců společně s ochutnávkami regionálních potravin budou k vidění v zahradě Muzea Českého lesa, odkud za doprovodu Dechového orchestru mladých Tachov vyjde půl hodiny před polednem dožínkový průvod. Ten se přes zámecký park přesune na náměstí Republiky, kde chasa předá hejtmanovi Plzeňského kraje Josefu Bernardovi dožínkový věnec a starostovi Tachova Jiřímu Stručkovi dožínkovou kytici. Páter pak tradičně provede žehnání úrodě a hejtman společně se starostou budou čepovat pivo. Po skončení tradičních dožínkových zvyklostí bude program na náměstí Republiky pokračovat vystoupením kapely No Name. Vstup na akci je zdarma! Všichni jste srdečně zváni, přijďte si užít do Tachova hezkou sobotu!

> Otevírací doba

od 10:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Tachov
Ulice: náměstí Republiky

> Komentáře