Krakonošův divadelní podzim 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Krakonošův divadelní podzim 2018

Foto: .

> Termín

13.10.2018-20.10.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Krakonošův divadelní podzim je národní přehlídka venkovských divadelních souborů z České republiky pořádaná každoročně vždy na podzim ve Vysokém nad Jizerou. Vyhlašovatelem je Svaz českých divadelních ochotníků. Přehlídka je určena především venkovským souborům na podporu tradice a specifiky ochotnického divadla, zahrnující rovněž kulturní a společenský život v menších sídlech do 5 tis. obyvatel. Výběr souborů se provádí dle soutěžního řádu v programové radě, a to z návrhů vzešlých z licencovaných krajových přehlídek. Tento výběr je pro pořadatele závazný, pouze hosty si už vybírá a zve sám. Během jednoho týdne projde divadlem zhruba na pět tisíc návštěvníků majících možnost shlédnout až 20 představení 11 inscenací, při čemž se nikdy nezapomíná na dětského diváka. Do pracovní části přehlídky patří i vzdělávací akce, především pak každodenní rozborové semináře k inscenacím pod vedením odborné poroty. Dále je možnost účastnit se seminářů, kurzů, tématických besed nebo setkání s oblíbenými profesionálními herci. Řada návštěvníků si pak ráda jako doplněk prohlédne i instalované výstavy. Pozadu nezůstává společenské dění, kam patří tradiční vítací ceremoniály na městě i před divadlem, rozloučení se soubory, společenské večery v hasičovně, posezení s přáteli před loutkovou scénou a samozřejmě závěrečný bál Sejkorák, kterému předchází slavnostní závěr přehlídky s oceněním jednotlivých výkonů v mnoha kategoriích včetně vyhlášení vítězných inscenacenacích, která jsou pak nominovány na Jiráskův Hronov. Všechno tohle dění spolu s neutuchajícím nadšením členů domácího spolku Krakonoš vytváří onu zvláštní a ojedinělou atmosféru přehlídky.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Vysoké nad Jizerou
Ulice: Vysoké nad Jizerou 302

> Komentáře