Aktivní otcovství aneb Táta na roztrhání | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Aktivní otcovství aneb Táta na roztrhání

Foto: LOM

> Termín

21.11.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Naučte se rozumně kombinovat práci, rodinu i své osobní potřeby! Seminář pro zaměstnané otce, který odpoví na zásadní otázky - proč je tátova přítomnost v životě dítěte důležitá a jak být tím správným parťákem pro děti, nezbláznit se a zároveň zvládat práci, partnerku, koníčky. Nenechte si ujít premiéru tohoto semináře v Přelouči! Chcete si vyměnit poznatky s odborníkem a dalšími muži? Máte otázky, které neumíte sám zodpovědět? Pak toto je právě pro Vás! Nebo - ženy, hledáte vhodný nejen předvánoční dárek pro svého muže? Tak neváhejte! Základní témata: a) Kariéra a rodina vs. příchod dítěte b) Time management rodiče c) Otcovství jako životní projekt d) Desatero zdravého otcovství aneb jak uspět ve své roli e) Práce: Povinnost či milenka? Jak zvládnout práci i rodinu? f) Zlozvyky ve work-life balance g) Flexibilní formy práce: příležitosti a pasti Metody: prezentace, osobní reflexe, diskuze, praktické testy, individuální plán Lektor: Bc. Lukáš Talpa, garant tématu Muži a péče Kapacita: 15 účastníků Kontakt pro přihlášení: [email protected] nebo 775 904300 Cena: Kč 550,--/os./3-hod seminář Uzávěrka přihlášek: 15.10.2018

> Otevírací doba

18:00-21:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Přelouč
Ulice: Tůmy Přeloučského 117 (kavárna Mykabo)
Telefon: 775904300
E-mail: [email protected]

> Komentáře