DOBRODRUŽSTVÍ S KAMEROU - audiovizuální dílna pro děti v Praze 27.8.-1.9. | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

DOBRODRUŽSTVÍ S KAMEROU - audiovizuální dílna pro děti v Praze 27.8.-1.9.

Foto: Zuzana Dražilová

> Termín

27.8.2018-1.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Ve dnech 27.8.-1.9. se koná v Praze příměstská letní audiovizuální dílna pod názvem DOBRODRUŽSTVÍ S KAMEROU pro mládež ve věku 12-16 let, každý den 9-17 hod. Místo: budova DOS na Praze 3 (W.Churchilla 2) a ateliér VRTBOVSKÉ ZAHRADY na Praze 1 (Karmelitská 25). Dílnu povede zkušená producentka MgA. Zuzana Dražilová (www.dmska.cz, Sunfilms s.r.o.) a další lektoři z řad profesionálních kameramanů, dokumentaristů, zvukařů a střihačů. Maximální kapacita: 16 účastníků ve věku 12 - 16 let, kteří budou mít k dispozici potřebnou techniku (kamery, fotoaparáty, stativy, počítače atd.). Účastníci se mohou přihlásit na libovolný počet dnů. Ve dnech 27. 8., 28. 8. a 1. 9. bude místem dílny budova DOS na Žižkově (klimatizovaná místnost č. 147), další dny ateliér Vrtbovské zahrady - natáčení bude probíhat na území Prahy 1 (Petřín apod.). Dílna bude pokračovat v době podzimních prázdnin. Každý den sraz v 9 hod., účastníci si s sebou vezmou jídlo na celý den, pití a drobné občerstvení bude k dispozici. Rozchod vždy v 17 hod. Pro handicapovanou a sociálně znevýhodněnou mládež poskytneme na základě domluvy účast za symbolickou částku nebo zdarma. Kontakt: tel. 603822181 nebo 775783777 - Zuzana Dražilová, e-mail: [email protected]. Zájemci se mohou přihlásit telefonicky nebo e-mailem nejpozději do 27. 8. 2018, přednost mají dříve přihlášení. Další informace obdržíte osobně.

> Otevírací doba

9 - 18 hod

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1 - Staré Město
Ulice: Havelská 3/511
Telefon: 603822181
E-mail: [email protected]

> Komentáře