Městské slavnosti "Masaryk v Říčanech" | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Městské slavnosti "Masaryk v Říčanech"

> Termín

9.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Městské slavnosti v Říčanech se v letošním jubilejním roce ponesou v duchu první republiky. Dobovou atmosféru navodí hudba, kostýmy i doprovodný program. Prahu s naším městem 9. 9. spojí několik jízd bezmála stoleté parní lokomotivy "velký býček" 423.041. Ve 12:24 odjede ze zastávky Praha - Hostivař vlak s TGM. Masaryka na říčanském nádraží přivítají a doprovodí na náměstí členové mnoha spolků. Místní koleje ozdobí velmi vzácný exponát – originál salonní vůz TGM. Zasazena bude i památeční lípa v parku A. Švehly. Slavnosti vygradují koncertem známé rodačky Anety Langerové. Jízdenky na parní vlak již v předprodeji. V tradičním zářijovém termínu proběhnou v Říčanech městské slavnosti. Významné výročí, které letos naše republika slaví, propojí seriál akcí počínaje právě městskými slavnostmi 9. 9. 2018. V tento den se Říčany navrátí zpět v čase do dob první republiky. Jak by asi vypadala návštěva TGM v Říčanech? Pokusíme se navodit tehdejší atmosféru - kostýmy, hudba, dobový program. Na říčanském nádraží bude po celý den vystaven originál prezidentského vagonu, který TGM dostal ke svým 80. narozeninám. Cestoval s ním nejen po vlasti a na zahraniční návštěvy, ale i za odpočinkem.

> Otevírací doba

13:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Říčany
Ulice: Říčany

> Komentáře