Hradozámecká noc na Krásném Dvoře | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hradozámecká noc na Krásném Dvoře

Foto: .

> Termín

25.8.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Návštěvníci Krásného Dvora se o Hradozámecké noci mohou těšit na bohatý program. V 18:00, 19:30, 21:00 a 22:30 hodin budou od zámku vycházet komentované procházky zámeckým parkem. Průvodce v historickém kostýmu bude zájemcům vyprávět o historii parku i o jednotlivých stavbách, které se v parku nachází. Součástí procházky bude i vstup do Novogotického templu. Dobrodružněji založení návštěvníci si budou moci vyzkoušet orientační procházku parkem. Podle mapy budou hledat jednotlivá stanoviště, na kterých budou plnit různé úkoly. Startovat se bude od zámku od 18:00 do 20:00 hodin. Novogotický templ bude pro veřejnost otevřen do 23:00. Vyhlídka se uzavře za soumraku. Vstupné na komentovanou procházku 90 Kč, děti do 15 let 70 Kč, včetně prohlídky templu. Vstupné na zážitkovou hru 90 Kč, včetně prohlídky templu. Vstupné do Novogotického templu 40 Kč, vyhlídka 50 Kč.

> Otevírací doba

18:00-23:00

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Krásný Dvůr
Ulice: Krásný Dvůr 1

> Komentáře