Švédský víkend v Pardubicích | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Švédský víkend v Pardubicích

Foto: SM Pardubice

> Termín

31.8.2018-2.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Chcete nakouknout pod pokličku švédské kultury a poznat krásy tamější přírody? Pak byste si neměli nechat ujít akci Švédský víkend, který se koná u příležitosti 50. výročí spolupráce mezi statutárním městem Pardubice a švédským městem Skellefteå. Program bude nabitý od pátku 31. srpna až do neděle 2. září. Akcemi přitom ožije hned několik míst ve městě - Pardubické letní kino Pernštejn, ČSOB Pojišťovna ARENA a Natura park. Třídenní akce odstartuje v pátek v letním kině, kde budou připraveny nejrůznější workshopy, fotokoutek, ochutnávky švédské gastronomie či ukázky skandinávské literatury. Chybět nebudou ani taneční vystoupení či koncert kapely minus123minut. Fanoušci Stiega Larssona mohou zkusit štěstí a zasoutěžit si o některou z jeho knih. Páteční den pak zakončí první část festivalu švédského filmu, který potrvá až do neděle. Sobota bude patřit především hokeji, možná proto, že spolupráce mezi oběma městy začala právě hokejem. Na ledě ČSOB Pojišťovna ARENY tak změří své síly ženské týmy AIK Skelleftea a TJ HC Tesla Pardubice... Uvidíme, kdo s koho 8-) A i děti si budou moci vybrat - zkusit si zahrát švédské hry, zkouknout nějaký ten dětský švédský film nebo si vyrobit něco se švédskou tematikou. Pro zvídavé jsou připraveny zajímavé přednášky o švédské krajině, kultuře, architektuře i designu. Tak dorazte, nudit se určitě nebudete :) Vstup na všechny akce je zcela zdarma.

> Otevírací doba

dle místa a programu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: Pernštýnské náměstí 1 (Magistrát města - hlavní organizátor)
Telefon: 466 859 111
E-mail: [email protected]

> Komentáře