Dýňová slavnost v Otevřené zahradě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dýňová slavnost v Otevřené zahradě

> Termín

14.10.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

V Otevřené zahradě milujeme dýňové oslavy. Tento rok se budeme veselit již po šesté. Pokud u toho nechcete chybět, v diáři si poznamenejte neděli 14. října od 10 hodin. Zahrada se zahalí do barev podzimu a nabídne svá prostranství i zákoutí kulinářským, výtvarným, hudebním i herním zážitkům. Zveme pěstitele, farmáře a kuchaře, kteří to s dýněmi umí, aby předvedli svoje umění. Milovníci pečení se mohou zapojit do soutěžní přehlídky nejlepších dýňových koláčů. Společně je ochutnáme a vybereme z nich tři nejlepší koláče, které odměníme hodnotnými cenami. Do soutěže je nutné se přihlásit: http://www.otevrenazahrada.cz/detail-akce.aspx?id=491 Pro děti a dospěláky s dětskou duší je připravena Soutěž o nejhezčího dýňového bubáka, registrace dopředu není nutná. Všechno potřebné bude na místě připravené. Dýňové výtvory rozzáříme. Slavit, to se musí umět. Co všechno vás čeká? Podzimní farmářský trh Speciality z dýní Soutěž o nejhezčího dýňového bubáka Koláčová soutěž Henri Noubel a Kouzelný flašinet aka DJ Patizon Šifrovací hra "Tajemství dýňového panáčka" dílny a soutěže pro děti Jednotlivé vstupné pro dospělé a děti od 3 let je 80 Kč.

> Otevírací doba

10:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Otevřená zahrada, Údolní 33, 602 00 Brno

> Komentáře