City Triathlon Karlovy Vary 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

City Triathlon Karlovy Vary 2018

> Fotogalerie

> Termín

31.8.2018 - 2.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Tato prestižní sportovní akce, jedinečná v ČR, se statutem Evropského poháru a s dalekým přesahem za hranice ČR i Evropy, se v letošním roce uskuteční od 31. srpna do 2. září v Karlových Varech. Plavání + Kolo + Běh = Triathlon Vše začalo přesně před čtyřiadvaceti lety v roce 1994, kdy Karlovy Vary hostily první závod Českého poháru. Rok po roce prestiž vrůstala. V roce 2018 můžete jít fandit na Rolavu či do lázeňského centra. Tady všude se totiž bude závodit. A tentokráte se světovými hvězdami –city triatlon Karlovy Vary je letos součástí světového poháru v triatlonu. Na akci soutěží na 150 profesionálních elitních závodníků . Během 3-denního eventu si všichni najdou to své. Rodiny s dětmi se mohou zúčastnit City Night Run, což je nesoutěžní rodinný běh nočním městem kolem lázeňských dominant. Děti si mohou zkusit Baby Duathlon, handicapovaní Paratriathlon, amatérští sportovci Age Groups. BABY DUATHLON Karlovy Vary 2018 – otevřený závod pro děti a rodiče: Termín: Sobota 1. 8 2018, start 10:00 Místo: Karlovy Vary, Koupaliště Rolava Tratě: -běh (malý okruh kolem koupaliště-počet v závislosti na kategorii) -cyklistika (velký okruh kolem koupaliště-počet v závislosti na kategorii) -běh (malý okruh kolem koupaliště-počet v závislosti na kategorii) Kategorie: Dle počtu závodníků mohou být některé kategorie dále rozděleny na dívčí a chlapecký závod – Dívky/Chlapci 0-3 roky DUATLON (Tratě 100m běh-200m cyklistika-100m běh) – Dívky/Chlapci 3-4 roky DUATLON (Tratě 200m běh-400m cyklistika-200m běh) – Dívky/Chlapci 5-7 let DUATLON (Tratě 400m běh-1000 m cyklistika-400m běh) – Dívky/Chlapci 8-9 let DUATLON (Tratě 800m běh-2000 m cyklistika-800m běh) – Dívky/Chlapci 10-12 let DUATLON (Tratě 800m běh-2000 m cyklistika-800m běh) – Štafeta rodič-dítě DUATLON závěrečný závod

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Karlovy Vary
Ulice: LH THERMAL, I. P. Pavlova 32
E-mail: [email protected]

> Komentáře