Plachý Coffee Fest | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Plachý Coffee Fest

> Termín

12.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zveme Vás 12.9. na vůbec první festival výběrové kávy v Českých Budějovicích. Konkrétně v části ulice Plachého od Náměstí Přemysla Otakara II. k ulici Hroznová, kde sídlí kavárna Plachý Café. ESPRESSO BARY Na espresso, cappuccino a jiné kávové drinky na bázi espressa můžete zajít přímo do Plachý Café za ostříleným baristou Honzou Ašenbrylem nebo k espresso stánku FRAGARIA COFFEE, kde Vám kávu připraví mistr pražič Petr Kouba. CUPPING Můžete se těšit na vyhlášené české pražírny Candycane coffee, Rebelbean nebo FRAGARIA COFFEE, které se ujmou cuppingu (řízené degustace) a budou nabízet své produkty. BREW BAR Dále na Lucii Sládkovou a Lucky brew bar, kde se skrze workshop dozvíte, jak si udělat nejlepší kávu v teple vlastního domova. DOBROTY Po celý den budete mít možnost ochutnat dobroty z nového českobudějovického bistra Jdem tam, dezerty z Café Datel, rolovanou zmrzlinu z výběrové kávy a čerstvého ovoce od Rolling Rolls a pokud budete mít chuť na kus masa, ochutnáte maso ve speciálních kávových marinádách. PRO DĚTI Aby si na své přišli i rodiče s dětmi, bude po celý den k dispozici dětský koutek s pestrým programem a hrami které zaštítil Labyrint sídlící též v Plachého ulici. PŘEDNÁŠKY Festival bude pomáhat kávou a ukáže kávu z jiných úhlů pohledu, a proto jsou jedním z bodů programu odborné přednášky z nichž jednu povede MuDr. Jiří Šedivý. Tato přednáška bude na téma působení kávy na lidský organismus. Dále vystoupí Jiří Slováček, který vám přiblíží svět výběrové kávy a celým festivalem vás provede. V neposlední řadě představí kavárník David Stránský svůj projektem Kavárna na cestě lidem. HUDBA Celý program doprovodí příjemnou hudbou klavírista Adam Závodský a v pozdějších hodinách kapela Dye Jazzed Eve. Celou akci uzavřeme v Café Datel přednáškou o cestě manželů Junkových na kávovou farmu do Panamy. Vstupné na festival je dobrovolné. Část výtěžku z festivalu bude věnována organizaci Arpida a statečnému jedenáctiletému chlapci Adamovi, jehož příběh vám bude na festivalu představen. Těšíme se na Vás na prvním festivalu výběrové kávy v Českých Budějovicích.

> Otevírací doba

15:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: České Budějovice
Ulice: Plachého 59/4

> Komentáře