Kosmické srážky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kosmické srážky

Foto: Hvězdárna a planetárium

> Termín

1.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Digitální planetárium nás tentokrát zavede na místa nebezpečných, ale i nádherných srážek. Aniž to tušíme, před našimi zraky se kolize odehrávají neustále. Svět je takový, jaký jej známe, jen díky kolizím, které v minulosti formovaly celé galaxie, Sluneční soustavu i planetu Zemi. Dokument Kosmické srážky nám ukáže, že podobné interakce probíhají neustále ve Slunci, že ohromnou srážkou vznikl například náš Měsíc a přiblíží nám také střetnutí Země s asteroidem, po kterém na konci druhohor vyhynuli dinosauři. Srážky galaxií zase vedou ke vzniku bezpočtu nových světů – hvězd, planet i měsíců. Dokument byl vytvořen Americkým přírodovědným muzeem (AMNH) ve spolupráci s NASA, český komentář čte Pavel Soukup. Celý program včetně prohlídky interaktivních expozic v digitálním planetáriu trvá 70 minut. Je vhodný pro celou rodinu. Kromě pořadů v digitálním planetáriu je možné navštívit také Pozorování Slunce každou sobotu od 14 hodin a Večerní pozorování každý týden ve středu a v pátek od 20:30 a v sobotu od 20:45. Pozorování se konají na hvězdárně a není třeba na ně rezervovat vstupenky. Upozorňujeme, že z bezpečnostních důvodů není možné vstupovat do sálu digitálníh... vstupné 90.00 Kč

> Otevírací doba

19:30

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Hradec Králové
Ulice: Zámeček 456/30
Telefon: +420 495 264 087
E-mail: [email protected]

> Komentáře