Špilberk žije! - „Případ legionářské čepice“ | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Špilberk žije! - „Případ legionářské čepice“

> Termín

8.9.2018 - 9.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Špilberk žije! Největší tradiční akce Muzea města Brna vám už po šesté otevře celý hrad Špilberk.Prohlédnete si všechny hradní prostory a zákoutí a užijete si spoustu zábavy pro celou rodinu. Špilberk se navíc naladí na atmosféru první republiky – vždyť právě letos si připomínáme 100 let od vzniku Československa. Co všechno vás čeká? Zahrajete si třeba šifrovací hru „Případ legionářské čepice“, která vás provede celým hradem. Zažijete přitom všechna úskalí detektivního pátrání, díky čemuž odhalíte příběh skutečného legionáře a uvidíte jeho čepici. Na hrad Špilberk přijede prezident T. G. Masaryk, potkáte hradní posádku i četníky, uvidíte nádhernou dobovou módu první republiky. Děti si zasoutěží o drobné ceny. Chystáme pro vás také pestré občerstvení, aby vás netrápil hlad ani žízeň a vy si mohli v pohodě užít víkendové dny na hradě Špilberku. Můžete třeba posedět v dobové retro hospůdce nebo zkusit výbornou zmrzlinu od Božského kopečku. K tomu vám zahraje flašinetář, kapela Nešlapeto a další. Za zvýhodněné vstupné si budete moci pouze o tomto víkendu prohlédnout hrad Špilberk a ještě si k tomu s celou rodinou užít zábavný program. Otevřené vám budou stálé expozice i výstavy Rok 1918 – co nám válka vzala a dala… a Rok 1968 v Brně očima cenzora. Kromě toho pro vás chystáme také speciální komentované prohlídky Jihozápadního bastionu.

> Otevírací doba

10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Hrad Špilberk

> Komentáře