Charitativní jízda pro vydru Plaváčka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Charitativní jízda pro vydru Plaváčka

> Termín

25.8.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Sedněte na cokoliv, co má kolečka a pomůžete tak Plaváčkovi ve vybudování nového domova. Plaváček je vydří sirotek, kterého v roce 2017 přinesla voda rozvodněného potoka. Možná se ztratil své matce, možná ho neudržela při evakuaci nory. Jisté ale je, že se dostal do záchranné stanice a vzhledem k tomu, že ho matka nestačila naučit základním loveckým dovednostem, návrat do volné přírody je vyloučený. Nová ubikace, na kterou můžete přispět svou účastí v závodě, bude stát v expoziční části bartošovického návštěvnického střediska a lidé tak budou moci sledovat život Plaváčka a dalších vyder na vlastní oči. Takže nafoukněte galusky, seřiďte přehazovačky a namažte si řetězy. Vydry vás potřebují! ►Registrovat se můžete v den závodu od 10 do 11.45 hodin, startovné je 100 korun a celé je určeno Záchranné stanici v Bartošovicích. Každý, kdo se postaví na start otevřeného závodu cyklistického Memoriálu Jana Veselého, přispěje na vybudování ubikace pro vydry v Záchranné stanici Bartošovice. Závod kategorie Open startuje v pravé poledne na Hlavní třídě.

> Otevírací doba

od 12:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Hlavní třída

> Komentáře