Den otevřených dveří v ústeckém vědecko výzkumném centru | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den otevřených dveří v ústeckém vědecko výzkumném centru

Foto: Eurocentrum Ústí nad Labem

> Termín

16.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V Ústeckém kraji sídlí známá chemička Unipetrol s výzkumně vzdělávacím centrem UniCRE vybudovaným za podpory evropských fondů. Centrum se věnuje chemickým technologiím, konkrétně pak zpracování surovin na paliva i další důležité produkty a materiály. Díky úzké spolupráci UniCRE s průmyslovými firmami směřují mnohé poznatky z výzkumu rovnou do praxe. Co na vás během dne otevřených dveří čeká? Přednášky Zajímá vás petrochemie (zpracování ropy a zemního plynu)? Současná situace plastových odpadů či vodíková ekonomika a paliva budoucnosti? Pracovníci centra UniCRE vám v 11 a ve 14 hodin představí taje a zajímavosti z tohoto odvětví. Z kapacitních důvodů je nutné se předem registrovat (viz formulář níže). Exkurze Chcete vidět místa, kde probíhá výzkum chemických technologií, a dozvědět se něco o jejich historii? Mezi 10. a 16. hodinou máte možnost zúčastnit se komentovaných prohlídek v historické budově sídla společnosti, které vám přiblíží výzkum prováděný v Ústí nad Labem, a to pomocí přístrojů pořízených za podpory evropských fondů. Z kapacitních důvodů je nutné se předem zaregistrovat (viz formulář níže). Prezentace dalších projektů Evropské fondy pomáhají i na jiných místech. Na akci vám představíme pět dalších úspěšných projektů, které zlepšily kvalitu života v Ústeckém a Karlovarském kraji. Aktivity pro děti i dospělé Po celý den se budete moci zapojit do aktivit a soutěží o drobné ceny. Pro děti máme připravenou opičí dráhu a pro dospělé soutěže a kvízy. Těšit se můžete také na fotokoutek. Registrace na exkurze Exkurze je určena pro osoby starší 15 let a potrvá 45 minut. Maximální počet osob v jedné skupině je 12. Vstupenky budou vydávány v den konání akce na vyznačeném místě. Jedno vyplnění formuláře je považováno za registraci jednoho účastníka. REGISTRACE na přednášky a exkurze na wwww.dotaceEU.cz/DOD

> Otevírací doba

10:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Ústí nad Labem
Ulice: Revoluční 84
Telefon: 733787797
E-mail: [email protected]

> Komentáře