Česko- saské spolkové slavnosti Aš | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Česko- saské spolkové slavnosti Aš

> Termín

18.8.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Třetí sobota v srpnu patří i letos největší kulturní akci na Ašsku. Letos s nadpisem "Česko - saské spolkové slavnosti" Čeká vás spousta novinek, stánků a zajímavých interpretů.. V sobotu 18.8.2018 již ve 12:30 hod. zahajujeme něčím, co tu od sametové revoluce nebylo a to průvodem. Součástí promo-průvodu, který vyrazí ve 12:30 z Goethova náměstí, přes ulici Moravskou a Dlouhou na vrch Háj, bude i bubenická skupina WILDSTICKS a tanečníci spolku ADORFER CARNEVAL. Představí se i chovatelé pejsků a koní se svými miláčky. Při této "dlouhé" cestě bude zajištěno i malé občerstvení. A program na vrchu Háj od 13:30 do 24:00? Moderace celé akce - PETR RYCHLÝ 13:30 - Slavnostní zahájení - Petr Rychlý 14:00 - Adorfer Carneval V.e.V. 14:30 - Wildsticks - bubenická show 16:00 - Heidi Janků 18:00 - Dalibor Janda + kapela Prototyp 20:00 - Kristína 21:30 - Red Hot Chili Peppers Cal. Tribute 23:00 - After party- DJ Čočki K novinkám budou patřit - odpočinková rodinná zóna v prostorách Kempu, kde najdete i další zábavné atrakce pro děti (kolotoče). Na sport. hřišti si můžete zahrát BUMPER BALL. V nabídce nebudou chybět stánky s občerstvením. Ochutnat můžete produkci i regionálních pivovarů z Aše, Kynšperku, Kraslic a Rehau. V nabídce nebudou chybět ani kvalitní moravská vína. Takže nezapomeňte sobota 18.8.2018 ve 12:30 hod. na nám. Goethe. Už tady to začne. Stejně na rozhlednu dojít "musíte" (zákaz vjezdu a omezená parkovací kapacita). Pojďte tedy slavit s námi DO PRŮVODU už krátce po poledni.POZOR! POZOR! Soutěž kolektivů ! Pro kolektivy, které se účastní průvodu Goeth. nám. - vrch Háj v rámci "Slavností" jsou připraveny ceny v soutěži o nejpočetnější spolek (nad 10 osob) a nejzajímavější dresscode kolektivu (od 5 osob.). Vítězné kolektivy obdrží zajímavé ceny!!

> Otevírací doba

12:30

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město:
Ulice: Start: ve 12:30 z Goethova náměstí. Místo konání: Vrch Háj
E-mail: [email protected]

> Komentáře