Dětský závod - Kolo pro život Znojmo | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětský závod - Kolo pro život Znojmo

Foto: kolo pro život

> Termín

8.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Seriál Kolo pro život je rodinnou akcí se vším všudy. Jezdí na ni rodiče i děti společně a rozhodně nehrozí, že by se tu někdo nudil. Děti, které si na kole troufnou porovnat síly s ostatními, si zazávodí. Ty, které touží vyrazit na biku, ale nechtějí závodit nebo ještě potřebují trochu pomoci, najdou hned několik možností, jak se zábavnou formou v jízdě zdokonalit nebo vyrazit s rodiči na kole po okolí. A určitě nebudou zklamaní ani malí návštěvníci, kteří k cyklistice zatím nenašli ten správný vztah a chtějí čas trávit jinak. V zázemí totiž mají spoustu příležitostí zapojit se do zajímavých soutěží a her a vydovádět se na trampolíně, ve skákacím hradu nebo na dalších atrakcích. Díky bohatému doprovodnému programu a skvěle vybavenému zázemí pro maminky i s těmi nejmenšími můžete hodit starosti všedních dnů za hlavu a užít si víkendové volno uprostřed přírody aktivně a s celou rodinou. Dětské závody Děti startují od nejstarších kategorií po nejmladší, chlapci a dívky zvlášť. Závodní okruh měří přibližně 800m až 1,1 km podle místních podmínek a obtížnost pro jednotlivé věkové kategorie je odstupňována počtem kol. V cíli pak dostane každé dítě účastnickou medaili na památku. Děti na odrážedlech závodí na rovince rozumné délky, za vydatného fandění svých rodičů a sourozenců. Nejmenší cyklistický potěr, stejně jako děti v kategorii do 5 let, nejede na pořadí, a všechny děti jsou za svůj sportovní výkon oceněny na podiu. Bezpečné a pohodlné zázemí i pro ty nejmenší děti poskytuje dětská zóna. Zastřešený stan s kobercem a široká nabídka her nabízí neomezené možnosti zábavy. Pro děti je zde vyhrazena extra toaleta a maminky s nejmenšími dětmi jistě ocení přebalovací pult. Vaše děti se zde také mohou zúčastnit v soutěži v kreslení – Namaluj si svůj dres. Nechybí nabídka občerstvení. Další zábavu a soutěže pro děti jsou přichystány v Modré zóně České spořitelně pro děti, jejíž součástí je i skákací hrad se skluzavkou a trampolíny. Díky Česká spořitelna Specialized Bike Academy nebo Pumptracku Chupa Chups se vaše dítě, ale také vy, můžete zdokonalit v jízdě na kole.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Znojmo
Ulice: Znojmo centrum

> Komentáře