Den s Karlem Zemanem / Vynález zkázy / Karlínská scéna Regina | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den s Karlem Zemanem / Vynález zkázy / Karlínská scéna Regina

Foto: Muzeum Karla Zemana

> Termín

22.8.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Den s Karlem Zemanem / Vynález zkázy / Karlínská scéna Regina Oslavte s námi 60. výročí od české premiéry do teď nejúspěšnějšího českého filmu ve světě – Vynálezu zkázy! Kromě tematického programu, tak uvidíte film, který v roce 1958 obletěl doslova celý svět. Během svého uvedení v New Yorku se promítal současně v 96 kinech a získal řadu prestižních ocenění, včetně Velké ceny na EXPO 58 v Bruselu. Kromě večerní velkoplošné projekce je především pro rodiny s dětmi připraven odpolední doprovodný tematický program. 18.00 – 20:00 doprovodný tematický program – výroba originální látkové tašky metodou proužkování, kterou Karel Zeman používal při výrobě kulis a kostýmů ve Vynálezu zkázy, tisk s linorytovými tiskátky s motivem ponorky, workshop předanimačních technik (thaumatrop, flipbook) a mnohé další hry pro menší i větší dobrodruhy 20:30 – 22:00 velkoplošná projekce filmu Vynález zkázy Místo akce: Karlínská scéna Regina (budova karlínského rozhlasu), Hybešova 10, 186 72 Praha 8 Vstupenky: 80 Kč za osobu. Děti do 1 metru v doprovodu rodičů zdarma. V předprodeji navíc pro prvních 30 nejrychlejších knižní verneovka z luxusní edice jako dárek! >>> LÍSTKY K ZAKOUPENÍ na www.bit.ly/Vynalez_zkazy nebo na místě v den akce. Více informací o programu na www.bit.ly/Den_s_Karlem_Zemanem_srpen

> Otevírací doba

18:00 - 22:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Hybešova 14/10
Telefon: 731 389 957
E-mail: [email protected]

> Komentáře