Junior Seal's run 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Junior Seal's run 2018

> Termín

28.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Běháte rádi? Je tu pro vás klasická běžecká záležitost v nové lokalitě a v nejlehčí variantě. Lehčí závod už opravdu nebude. I tentokrát vás čeká spousta lesních cest, pár nástrah a při troše snahy trochu zamakat i trocha vyčerpání. Jako na každém běhu bude i zde každý doběhnuvší vítězně dekorován medailí. Délka 5km+ Překážek 12+ Nová lokalita v Měčíně nabídne o něco kratší trať, než Nový mlýn, ale i tak se v cíli budete chytat radostí za hlavu, že to utrpení máte za sebou :)Potkáte jak osvědčené úkoly, které téměř nešly splnit, tak i naprosté novinky, které ve vás zanechají nesmazatelnou stopu do konce života, kterou vám bude připomínat medaile :)A nezapomeňte, že můžete vzít i děti. Kategorie budou od předškoláků až po starší žactvo. PRO DĚTI: - Lehký venkovní terén - Hromadný start věkové kategorie. Start první věkové kategorie je naplánován na 9:00 hod, závodníci budou startovat ve startovních vlnách podle rozpisu. První startují předškoláci, následují další věkové kategorie. - Pořadatel si vyhrazuje start závodu upravit, podle obsazenosti v jednotlivých kategoriích. Přihlášení: Věk kapacita startovní vlny vzdálenost tratě v metrech předškolní věk 30 dětí cca. 50m 6 let až 8 let 30 dětí cca. 100 m 9 let až 10 let 30 dětí cca. 200 m 11 let až 12 let 30 dětí cca. 500 m 13 let až 14 let 30 dětí cca. 700 m Na každého závodníka čeká v cíli odměna, pro vítěze jednotlivých kategoriích navíc věcné ceny. Prezentace: V centru závodu v den konání závodu (pátek 28.9. 2018 od 7:30 hod. do 9:00 hod.).

> Otevírací doba

prezentace od 7:30
start od 9:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Měčín

> Komentáře