Karlovský gastrofestival dětem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Karlovský gastrofestival dětem

> Termín

6.10.2018 - 7.10.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Nenechejte si ujít jubilejní 10. ročník svátku dobrého jídla na Valašsku! Gastro tour - 3,5 km chutí a vůní, farmářský trh, soutěže o nejlepší frgál a klobásu, kuchařské show, Michelinská galavečeře a Michelinský oběd a další program - to vše pro vás bude připraveno 6. a 7. října 2018 ve Velkých Karlovicích! Myslíme také na rodiny s dětmi – na vybraných gastro zastávkách najdete aktivity (nejen) pro ně. Co kde najdete a zažijete? Hotely Resortu Valachy - v hotelech Lanterna, Horal a Galik mohou vaše ratolesti využít dětské koutky. U hotelu Horal toto léto vyrostlo také nové dětské hřiště. Razula - na gastro zastávce si mohou děti pohrát v dětském zábavním parku Razulák s lanáčkem a dalšími venkovními atrakcemi. V pravidelných časech na ně navíc čekají i animační programy. Zvýhodněná cena vstupného 3 gastroše/dítě/půl dne. Skvělou zábavou, kterou si můžete užít s dětmi, je i Frgálová manufaktura. Nechejte děti, ať si samy vyzkouší výrobu pravého valašského frgálu. U Penzionu Pod Pralesem láká venkovní dětské hřiště s prolézačkami, skluzavkami a houpačkou. Penzion U Dorňáků - Dětské hřiště Pokud budete chtít návštěvu Karlovského gastrofestivalu spojit s dalšími aktivitami s dětmi, máme pro vás několik užitečných tipů. Vyrazte na výlet po nové Kulíškově naučné stezce okolím hotelu Horal, který je jednou z gastro zastávek Karlovského gastrofestivalu. Stezka měří jen 2,5 km a má 10 zastavení, díky délce, četným zastavením a také malému převýšení ji zvládnou i malé děti. Dá se také projet s kočárkem. Na konci cesty si mohou děti nakrmit a pohladit ovečky. V hotelu Horal nabízíme dětem Kulíškovu specialitu – dětský pokrm s plyšovým kulíškem v ceně. Větší děti zveme na turistickou trasu Hledej poklad na Galiku, která je volně inspirována geocachingem. Start i cíl je v hotelu Galik, další gastro zastávky.

> Otevírací doba

10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Velké Karlovice
Ulice: Resort Valachy, Velké Karlovice, Léskové 659.

> Komentáře