FOK ve Valdštejnské Zahradě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

FOK ve Valdštejnské Zahradě

> Termín

29.8.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Rok 2018 je významný z tolika důvodů, že je třeba jej rozehrát i na tradičním koncertě ve Valdštejnské zahradě. Mimochodem i samotná Zahrada je propojena s osudovými osmičkami českých dějin, neboť právě v roce 1648 byly švédskými vojsky uloupeny všechny sochy a dodnes jsou v Zahradě jen kopie. Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK však bude hrát hudbu originální. K poctě Republiky zazní kusy Smetanovy a Hašlerovy písničky. K nedožitým 80. narozeninám krále filmových melodií Karla Svobody zase posluchače rozezpívají jeho chytlavé hity. Snad příjemně naladí rovněž počasí, které nám dosud přálo. Záštitu nad koncertem převzal Milan Štěch, předseda Senátu Parlamentu České republiky. BEDŘICH SMETANA Z českých luhů a hájů z cyklu Má vlast BEDŘICH SMETANA „Hlásej ptáčku…“, árie Barče z opery Hubička BEDŘICH SMETANA Našim děvám (polka) BEDŘICH SMETANA „Ó, vy lípy“, árie Přemysla z opery Libuše OSKAR NEDBAL Valse triste z baletu Pohádka o Honzovi ANTONÍN DVOŘÁK „Měsíčku na nebi hlubokém“, árie Rusalky ze stejnojmenné opery ZDENĚK FIBICH Poem ze selanky V podvečer KAREL SVOBODA Výběr z filmové hudby: Tři oříšky pro Popelku a Noc na Karlštejně (arr. Mirko Krebs) KAREL HAŠLER: Hašlerovy písničky (arr. Jan Kučera) SYMFONICKÝ ORCHESTR HL. M. PRAHY FOK Jan KUČERA | dirigent VSTUP VOLNÝ

> Otevírací doba

17:00-18:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Valdštejnská zahrada

> Komentáře