Čejkovické bylinkové slavnosti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Čejkovické bylinkové slavnosti

> Termín

2.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Srdečně vás zveme na tradiční Čejkovické bylinkové slavnosti. Těšit se můžete na nesčetné ochutnávky nejrůznějších variací směsí čajů a koření, exkurze ve výrobě, bohatý doprovodný program a spousty úsměvů nejen zaměstnanců SONNENTORU. Nebude chybět ani mini biojarmark a řemeslný trh. 10.00 – ZAHÁJENÍ SLAVNOSTÍ s Varmužovou cimbálovou muzikou 10.30 – BOHOSLUŽBA V KOSTELE SV. KUNHUTY V ČEJKOVICÍCH Bohoslužba za úrodu, pěstitele a za účastníky Bylinkových slavností 11.30 – ŠÍPKOVÁ RŮŽENKA Divadlo Víti Marčíka 12.30 – SLAVNOSTNÍ OTEVŘENÍ NOVÉ ČÁSTI PRODEJNY A ŽEHNÁNÍ BYLIN Uvědomujeme si vděčnost za úrodu i za vše, co nám příroda dává. Proto již tradičně proběhne slavnost žehnání bylin. 13.30 – BAJAJA Divadlo Víti Marčíka 14.30 – SLUNEČNÍ PŘÍBĚH ZAKLADATELŮ Svědectví Johannese Gutmanna a Tomáše Mitáčka o začátcích SONNENTORU 15.30 – HUDEBNĚ-DRAMATICKÉ PÁSMO APOTÉKA Velké příběhy malých bylinek v písních Josefa Fojty a Emanuela Míška. Zpívají sbory Slunko a Harmonie z Velkého Meziříčí. 16.30 – DĚTSKÉ FOLKLORNÍ VYSTOUPENÍ – LÚČKA ZELENÁ Krásné chvíle s dětským folklorním souborem Čejkovjan a Cimbálovou muzikou při základní umělecké škole v Dubňanech pod vedením pana Pavla Varmuži. 17.30 – TOMBOLA Připravte si tombolový slosovatelný lístek, který dostanete u vstupu na Čejkovické bylinkové slavnosti. Můžete vyhrát zajímavé hodnotné ceny. 18.30 – ZAKONČENÍ SLAVNOSTÍ V průběhu celého dne hraje Varmužova cimbálová muzika. Program v kostele sv. Kunhuty v Čejkovicích 10.30 – bohoslužba za úrodu, pěstitele a za účastníky Bylinkových slavností 11.30 - 16.00 – výstava o sv. Hildegardě s možností navštívit kostelní věž Zábava pro děti - Divadlo Martina Hrušky pro děti (na louce v každou celou hodinu) - Skautský oddíl Junák Čejkovice - naučně-zábavná stezka - Malování na obličej - Jízda na ponících - Opékání špekáčků

> Otevírací doba

10:00 - 18:30

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Čejkovice
Ulice: Sonnentor, Čejkovice Příhon 943, 696 15 Čejkovice

> Komentáře