Dětské prohlídky loretánského areálu v Rumburku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětské prohlídky loretánského areálu v Rumburku

Foto: .

> Termín

30.6.2018-1.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Loreta Rumburk nabízí od července do konce srpna dětským návštěvníkům speciální prohlídky barokní sakrální památky. Dětské prohlídky loretánského areálu v Rumburku se konají od 30. 6. do 1. 9. 2018. Určeny jsou dětem od 5 do 11 let. Konají se od úterý do soboty vždy od 15.00 hod. Během hodinové prohlídky v Loretě Rumburk s průvodkyní se malí návštěvníci přístupnou formou seznámí s loretánským příběhem o zázračném přenosu domku, v němž žila dívka Maria. Čeká je plnění hravých úkolů, luštění hádanek a jednoduché kreslení. Rodiče mezi tím mohou absolvovat vlastní prohlídkový okruh v areálu Lorety Rumburk. Děti mají při letních prohlídkách k dispozici pracovní listy, které je zábavnou formou seznámí s loretánskou legendou. Připraveno je mimo jiné vyprávění příběhů, které ukrývá sochařská výzdoba loretánské kaple, luštění tajemných symbolů v loretánské kapli Panny Marie, povídání o rostlinách, které ukrývá výzdoba křížové chodby či hledání atributů postav svatých v klášterním kostele sv. Vavřince. Program se koná za každého počasí. Účast při letní prohlídce pro děti je vhodné si rezervovat na tel. 604 555 922, vstupné je 50 Kč.

> Otevírací doba

15:00-16:00

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Rumburk
Ulice: Tř. 9. května 149/27
E-mail: [email protected]

> Komentáře