Měsíční seminář Hormonální jógy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Měsíční seminář Hormonální jógy

Foto: .

> Termín

7.8.2018
14.8.2018
21.8.2018
28.8.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Během čtyř 2 hodinových lekcí se naučíte 30 minutovou sestavu, kterou pak můžete praktikovat v pohodlí domova nebo u nás ve studiu v úterních odpoledních lekcích. Hormonální jógová terapie (HJT) podle Dinah Rodrigues je přírodní léčba – sestava cviků vycházejících z hatha jógy, kundalini jógy a tibetských technik práce s energií, která byla vytvořená pro ženy s problémy způsobenými hormonální nerovnováhou. Celá sestava trvá cca 30 minut. Cviky jsou velmi jednoduché a zvládnou je i ženy, které nemají předchozí zkušenosti s jógou nebo aktivním sportováním. HJT obsahuje speciální cviky na reaktivaci produkci a hlavně na harmonizaci hormonů, v důsledku čehož zmírňuje nebo odstraňuje nepříjemné doprovodné symptomy menopauzy a rovněž pomáhá při dalších problémech jako jsou polycystické vaječníky, premenstruační syndrom či neplodnost. Terapie Hormonální jógou zvyšuje a vyrovnává hladinu hormonů, především estradiolu, takže pomáhá v prevenci osteoporózy a kardiovaskulárních onemocnění. Dále pomáhá při potižích s inkontinencí, emociální nestabilitou, nedostatečnou činností štítné žlázy, problémech s otěhotněním, nespavost, padání vlasů, lámavé nehty, suchá pleť a akné, pomáhá i při syndromu karpálního tunelu a v mnoho dalších případech. Kromě odstranění níže zmíněných nežádoucích symptomů Hormonální jógová terapie podpoří váš celkový zdravotní stav, zvýší pružnost vašeho těla, pohyblivost kloubů, posílí plíce, detoxikuje organismus, zvýší metabolismus, vylepší tvar postavy i stav pleti, zvýší imunitu a napomůže omlazení těla i mysli.

> Otevírací doba

vždy od 19:00

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Ústí nad Labem
Ulice: Pařížská 538/19

> Komentáře