Stříbrná horečka v Kutné Hoře | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Stříbrná horečka v Kutné Hoře

> Termín

6.9.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

PRO VELKÝ ÚSPĚCH PŘIDÁVÁME ;-) Večerní netradiční prohlídka Vlašského dvora, mincovny a expozice středověkých mučících nástrojů. Prohlídka zakončena slavnostní popravou. Večerní prohlídkou s průvodci v dobových kostýmech, umocněnou dobovou scénou, se rázem ocitnete v dobách dávného středověku. Děj nám přiblíží stříbrné město, královskou mincovnu s ražbou mincí a dychtivost po stříbrném pokladu, na což navazuje dopadení hledaného lapky a zloděje královského stříbra. Závěrečným bodem bude pak výslech a doznání obviněného, kterého se osobně může ujmout i dobrovolník z návštěvníků a následuje Slavnostní poprava odsouzeného, dle Manuálu práva útrpného. Upozornění: Celá večerní netradiční prohlídka je pojatá, i přes reálnost divadelní produkce, jako zábavná a tudíž bez známek násilí a krveprolití. NEVÁHEJTE A STAŇTE SE SOUDNÍMI SVĚDKY A SVĚDKY VEŘEJNÉ POPRAVY - V LETOŠNÍ SEZONĚ HRAJEME NASPOLEDY!!! Maximální kapacita: 50 osob Vstupné: základní 197,- Kč, snížené: 149,- Kč Pořadatel: MuzeumB, Pod Barborou 31, Kutná Hora

> Otevírací doba

19:00-23:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Kutná Hora
Ulice: Vlašský dvůr, Havlíčkovo náměstí 522

> Komentáře