První pomoc pro maminky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

První pomoc pro maminky

Foto: MK Life

> Termín

9.11.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Milé maminky, ráda bych vás pozvala na kurz první pomoci, který je úspěšným projektem už déle jakjeden rok. Seminář je veden mnou, lékařkou MUDr. Knězkovou Michalou na mateřské dovolené. Mám dvě malé děti a dobře vím, jaké situace nás běžně mohou potkat. Neustále ve střehu :-) . Známe to všechny. Ráda bych tak předala své zkušenosti dál. V případě zájmu se hlaste na emailu [email protected] nebo [email protected] Seminář má 2 hodiny a probereme na něm vše co bude Vás zajímat. Povídáme si o první pomoci postupně, od narození miminka. Snažím se probírané situace cílit na věk Vašich dětí, dovíte se vše od všemožných otrav, odřenin, řezných ran, pádů, úpalů, popálenin přes spolykané předměty, dušení, poruchy vědomí až po kardiopulmonální resuscitaci. Pochopíte které situace jsou vážné, kdy a také jak zavolat rychlou záchranou službu a jak můžete snadno zachránit život dítěti či dospělému v bezvědomí. Nebo třeba co vozit s sebou v kočárku jako lékárničku pro běžné dny. Domů si každý účastník odnese: Manuál první pomoci, ve kterém jsou situace podrobně popsané, jsou zdůrazněny důležité kontakty a já věřím, že si maminky odnáší i pocit jistého nadhledu, připravenosti a pocitu, že v případě nutnosti budou vědět jak zasáhnout. Cena je 400 Kč včetně materiálů. Budu se těšit na setkání.

> Otevírací doba

9:00 - 11:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: Rokycanova 2570
E-mail: [email protected]

> Komentáře