Lezecký kemp St. Plzenec | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Lezecký kemp St. Plzenec

> Termín

27.8.2018 - 31.8.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Pojeďte s námi na letní lezecký kemp v přírodě zaměřený na lezení na skalách v okolí Radyně. Zázemí je zajištěno v prostoru Plzenecké železnice, odkud jsou skály v docházkové vzdálenosti (cca 20 minut pěšky lesem). Za hezkého počasí polezeme celý den, vracet se budeme na oběd do prostor Plzenecké železnice. Kromě lezení se děti mohou těšit na společné hry, soutěže a další sportovní aktivity jako je bungee-running (běh na gumě), slack-line apod. V případě nepřízně počasí, je zajištěno zázemí a program v budově Plzenecké železnice. O děti se v průběhu dne postarají naši zkušení instruktoři. Orientační časový harmonogram dne: 7:45 – 8:00 sraz v areálu Plzeneckých železnic 8:00 – 11:30 lezení na skalách u Radyně, hry 12:00 – 13:00 oběd, polední klid 13:00 – 15:50 lezení na skalách, odpolední hry v areálu 15:50 – 16:00 vyzvedávání dětí Program: denně od 8:00 do 16:00 Cena: 1990 Kč / týden nebo 450 Kč / den (možnost přihlášení na jednotlivé dny - uveďte do poznámky přihlášky) Cena zahrnuje: Oběd, půjčení lezeckého vybavení, instruktory, pronájem areálu Plzeneckých železnic (pionýrský tábor), úrazové pojištění. S sebou: Sportovní oblečení a pevná obuv, svačina a pití, pláštěnka, majitelé lezeček lezečky. Dotazy u M. Kononova na tel. 606 819 994, nebo na [email protected]

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Starý Plzenec
Ulice: Pionýrů 838, areál Plzeneckých železnic

> Komentáře