Naučná stezka farmacie | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Naučná stezka farmacie

Foto: FaF HK

> Otevřeno

duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Unikátní Zahradu léčivých rostlin najdete v centru Hradce Králové nedaleko koupaliště Flošna a budovy Farmaceutické Fakulty Univerzity Karlovy, v Botanické ulici. Je volně přístupná od dubna do konce října, a to i o víkendech a svátcích. V zahradě se můžete jen tak projít a odpočívat a nebo se vydat po Naučné stezce farmacie. Osobně v ní po dohodě provádí vedoucí Anežka Chlebková, od které se dozvíte spoustu zajímavých a užitečných informací, upozornil ve své reportáži Český rozhlas Hradec Králové Naučná stezka farmacie má 13 zastavení a seznámí vás s jednotlivými vědními oblastmi farmacie. Vzhledem k tomu, že veškeré léčení má v podstatě svůj začátek v přírodě a v přírodních produktech, nejčastěji v léčivých rostlinách, má umístění tohoto naučného cyklu právě v botanické zahradě své hluboké opodstatnění. Poznáte, které rostliny jsou stále významné, které poskytly své obsahové látky chemikům pro další úpravy účinných substancí, jaké přírodní produkty jsou nezbytné pro tvorbu jednotlivých lékových forem a

> Otevírací doba

dle aktuálního rozpisu

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Hradec Králové
Ulice: Botanická ulice - Botanická zahrada FaFUK HK
Telefon: 495 067 200
E-mail: [email protected]

> Komentáře