Sluníčko - pobytový tábor | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Sluníčko - pobytový tábor

> Termín

12.8.2018 - 25.8.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Letní pobytový tábor s dlouholetou tradicí. Základna se nachází v chráněné krajinné oblasti Přebuz uprostřed Krušných hor, v blízskoti městečka Rotava a příhraničního města Kraslice. Ubytování starších dětí je ve dvoulůžkových stanech s podsadou. Mladší děti bydlí v budově - starobylé hájovny, která je však nově rekonstruována dle všech současných hygienických standardů. V podkroví je několik pokojů s vlastním sociálním zařízení. V přízemí je ošetřovna, velká klubovna a kuchyně. V suterénu jsou nové sprchy a WC pro děti. Většinu času trávíme venku, je zde možné využívat dřevěnou pergolu na stravování, výtvarnou výrobu, diskotéku a další aktivity. Samozřejmostí je ohniště pro táborák a hřiště pro sportovní činnosti. Hry bývají nejvíce v okolí tábora, kde jsou lesy, louky, horská bystřina. Chodíme na několik tradičních výletů např. na zámek Favorit po naučné stezce, výstup na čedičový vrch, pěší výlet do nedalekých Kraslic. Každý rok jezdíme i na celodenní výlet autobusem, kdy navštívíme nějaké nové zajímavé turistické místo. Stravování je formou plné penze s vlastní domácí kuchyní - snídaně, dopolední svačina, teplý oběd s polévkou, odpolední svačina, večeře. Po celý den je zajištěn pitný režim a dostatek ovoce a zeleniny. Letošní celotáborový program bude na téma: Dobývání tajuplného ostrova. Vedoucí na něj pracují několik měsíců, ale pro děti zůstává tajemstvím. Každý den se program a jídelníček dozvídají na informačních tabulí. Vždy je pro ně připraveno nějaké překvapení. Tábor pedagogicky zajišťuje hlavní vedoucí Bc. Eva Vogeltanzová - interní pedagog volného času SVČ RADOVÁNEK se stabilním a osvědčeným týmem vedoucích - pan Zdislav Princ a Bc. Vladan Princ. Doprava je zajištěna vlastním autobusem až na místo. Tento tábor již "odchoval" několik generací. Je to mystické místo, které se vryje do srdce každého účastníka. Odjezd v neděli 12. 8. 2017 v 11:00 hodin z parkoviště SOUE Vejprnická 56, Plzeň. Příjezd v sobotu 25. 8. 2017 cca ve 13:00 hodin na parkoviště SOUE, Vejprnická 56. Věková skupina : 5-21 let Cena : 4600 Kč Kapacita : 45 účastníků

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Rotava
Ulice: Základna Sluníčko Rotava

> Komentáře