Ještědské stezky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ještědské stezky

Foto: .

> Termín

29.6.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přijďte se k nám projít po dvou nových stezkách nebo si zajezdit na kole nebo koloběžce a to vše se zábavou v patách. STEZKY SE SLAVNOSTNĚ OTEVÍRAJÍ V DEN VYSVĚDČENÍ 29.6.2018, KDY SE od 10 do 17 hod. KONÁ NA DOLNÍ STANICI LANOVKY SKALKA ZÁBAVNÝ DĚTSKÝ PROGRAM A VŠECHNY DĚTI MAJÍ LANOVKU ZDARMA. Cestou po stezkách se děti i rodiče mohou dozvědět na stanovištích s cedulemi zajímavé informace o regionu a místní výrobě. Hrací karta formou kvízu s otázkami je pak opravňuje soutěžit o drobné ceny. Návštěvník si vyzvedne na pokladně lanové dráhy Skalka, která se nachází nedaleko konečné stanice tramvaje, hrací kartu a může si vybrat, jakou trasu dle náročnosti zvolí. Stezky začínají na dolní stanici lanovky Skalka výjezdem na vrchol, pokračují směrem dolů nebo po hřebenu a končí opět u dolní stanice, kde úspěšný výletník získá dle zvládnuté trasy odměnu například palačinku nebo pivo. Nabídka odměn je platná po celou dobu prázdninového denního provozu lanovky Skalka. Trasy se dají jít samozřejmě i opačným směrem do kopce. Nejsnazší je oranžová „Mlynářská“ a naopak pro vytrvalejší je určena černá „Pivovarská stezka“, která je strmější, protože vede například přes černou sjezdovku zvanou Slalomák.

> Otevírací doba

10:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Liberec
Ulice: Horní Hanychov

> Komentáře