Festivalový vlak z Karlových Varů za holkami z porcelánu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festivalový vlak z Karlových Varů za holkami z porcelánu

> Termín

1.7.2018- 4.7.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Určitě všichni znáte film Holky z porcelánu slovenského režiséra Juraje Herze. V porcelánce v Nové Roli se tento film netočil, ale můžete se zde dozvědět, kde se točil. Porcelánka evokuje toto filmové prostředí a i letos se sem můžete vypravit Festivalovým vlakem z Karlových Varů za holkami z porcelánu a i v letošním roce si s nimi budete moci ozdobit hrneček výběrem festivalových dekorů z předchozích ročníků. V porcelánce na vás čeká naučný a zábavný program v délce 80 minut. Součástí prohlídky je i návštěva malého kina s projekcí snímku o současné industriální výrobě porcelánu, recept na výrobu porcelánu s komentářem. Singrovku letos nahradí s ohledem na výluku a kapacitu moderní a komfortnější vlaková souprava RegioShark. Festivalový vlak pojede ve 13 hodin z Dolního nádraží v Karlových Varech. Cena celého programu je 140 Kč. Místo konání programu: Festivalový vlak a porcelánka v Nové Roli. S ohledem na kapacitu festivalového vlaku doporučujeme předchozí rezervaci na tel.: +420 776 205 010, e-mail: [email protected].

> Otevírací doba

ve 13 hodin
doporučena rezervace

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Karlovy Vary
Ulice: Dolní nádraží
Telefon: +420 776 205 010
E-mail: [email protected]

> Komentáře