Open air festival divadla bratří Formanů Arena | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Open air festival divadla bratří Formanů Arena

> Termín

14.6.2018-24.6.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Letošní Open air festival bude desetidenní a nabídne i tvorbu mimo produkci Divadla Bratří Formanů. Petr Forman však přímo pro festival soubory a představení vybíral. Představí se třeba švýcarský provazochodec David Dimitri s představením L’Homme Cirque či francouzský umělec Boris Gibé se svou novinkou L’Absolu. Zážitkem pro diváky bude také spolupráce festivalu s vyhlášenou cirkusovou školou FLIC z Turína, jejíž 24 studentů v Praze připraví své absolventské představení pod dohledem světoznámého lektora nového cirkusu Roberta Magra „ušité“ doslova na míru prostor divadelní lodi TAJEMSTVÍ. Soubory se v Praze objeví vůbec poprvé! Užijte si od 14. do 24. června festivalovou atmosféru v prostoru Smíchovské náplavky u železničního mostu. Na místě, kde dříve stávala oblíbená Arena Pavla Švandy sloužící téměř 70 let jako divadlo a jako místo k setkávání. Přijďte za nezapomenutelnými kulturními zážitky a stejně jako loni s sebou vezměte celou rodinu, ale klidně i psy a kočky a tygry a slony, jestli máte. Pro všechny návštěvníky je připraven program v podobě dílen, představení a průběžných výstupů účinkujících v prostoru areálu. V loňském roce festival navštívilo více než šest tisíc diváků a všechna představení byla beznadějně vyprodaná. Festival ARENA se soustředí na propojování světů a jednotlivých projektů. S tím souvisí i koncepce oživení veřejného prostoru Smíchovské náplavky u železničního mostu. Oživení místa je pro nás stejně důležité jako program. Přejeme si vytvořit prostor, kde si návštěvníci mohou odpočinout, vychutnat začátek léta a spočinout v náručí přírody, snů a smělých i odvážných výprav do světa lidské fantazie. (Petr Forman) Neváhejte a přijďte zažít festivalové městečko s nezapomenutelnou atmosférou na Smíchovské náplavce. Vstup do areálu je po celou dobu konání festivalu zdarma.

> Otevírací doba

Dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: Smíchovská náplavka

> Komentáře