Rodinný den s Harley Davidson | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinný den s Harley Davidson

> Termín

8.7.2018

> Hodnocení

3  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Organizátoři oslav 115. výročí založení značky Harley-Davidson připravili pro širokou veřejnost rodinný den, který proběhne v neděli 8. července 2018 od 9 do 18 hodin v areálu holešovického Výstaviště. Malí i velcí návštěvníci tak budou moci pohodlně navštívit všechny atrakce, které budou na holešovickém Výstavišti k dispozici, a to například včetně rozsáhlé výstavy Harleyů. Mezi vystavenými kusy budou opravdové rarity. Například Harley-Davidson F1000 Race z roku 1929 nebo renovovaný a funkční Harley z roku 1918. Tátové si budou moci vyzkoušet letošní modely. K dispozici budou tři tzv. demo trucky, kde se budou organizovat zdarma testy. Každý tak bude mít možnost poznat, jak se jezdí na současném Harleyi a alespoň na chvilku zažít pocit svobody a větru ve vlasech. Pro děti je připravena rozsáhlá family zóna, která bude plná pohybových atrakcí, kulturních vystoupení a workshopů s motocyklovou tématikou. Harley-Davidson si pro své celosvětové oslavy 115. výročí vybral ze všech metropolí Evropy právě Prahu, do které se sjede více než 60 tisíc motorkářů z celého světa. Na holešovickém Výstavišti bude k vidění největší výstava Harleyů, čtyři hudební scény plné skvělých kapel nebo tři demo trucky s expozicemi H-D. Každý, kdo dorazí, si bude moci zdarma vyzkoušet jakýkoliv motocykl Harley-Davidson. Součástí oslav budou i spanilé jízdy Prahou.

> Otevírací doba

9:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: Výstaviště Praha

> Komentáře