Na Colours of Ostrava 2018 s dětmi! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Na Colours of Ostrava 2018 s dětmi!

> Fotogalerie

> Termín

18.7.2018 - 21.7.2018

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Colours of Ostrava je multižánrový mezinárodní hudební festival každoročně pořádaný od roku 2002 v Ostravě. Od roku 2012 se koná v úchvatném prostředí Dolních Vítkovic - bývalém areálu hutí, dolů a železáren. Zatím poslední, 16. ročník, nabídl přes 350 programových bodů na 21 otevřených i krytých scénách - koncerty, diskuse, divadla, filmy, workshopy i výtvarné aktivity. Festival ale myslí i na celé rodiny. Pro ně je připravena obrovská zóna s programem. Děti se mohou těšit např. na Pišlické příběhy čtené Ivanem Trojanem, klauny na volné noze, vystoupení Čiperkové, Divadélko Ententýky, prolézačka Pirátská loď, kterou si děti během festivalu postaví, sportovní workshopy, deskové hry, balónkové víly a malování na obličej, prolézačky, houpačky, kroket, sprejování obrovského plátna, crazy účesy Hitrádia Orion a spoustu další a další zábavy. Nebude chybět ani hlídání dětí a zázemí pro kojící maminky a přebalovací pulty. Na Colours of Ostrava se chystá i náš tým a budeme vás o dění na festivalu přůběžně informovat. Jedeme samozřejmě s dětmi!!!

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava - Dolní Vítkovice
Ulice: Dolní Vítkovice - bývalý areálu hutí, dolů a železáren

> Komentáře