Běžíme pro pomoc středisku Víteček | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Běžíme pro pomoc středisku Víteček

> Termín

24.6.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Středisko Víteček ve spolupráci s Rozběháme Česko.cz a Charitativní běh.cz Tě zve – Pojď se proběhnout pro dobrou věc! V neděli 24.6. do Plzně, Borského parku. Trasa 2 a 4km. Má to smysl, každý krok pomáhá! Tento projekt pomůže Středisku Víteček v Černošíně, jehož posláním je pomoci dětem i dospělým se zdravotním postižením na Tachovsku a Mariánskolázeňsku. Středisko nabízí denní hospic a služby klientům v podobě různých aktivit, začlenění se do společnosti, terapeutické dílny a další. V momentální finanční krizi bojuje o přežití. Startovné min. 100 korun vhazujeme až na místě před startem do zapečetěné kasičky. Registrace na místě Harmonogram : Od 15.15 hod – registrace a prodej tomboly, od15.30 – Moderátor – hudba, představení Vítečku od 15.45 rozcvička 16:00 Start Běhu pro pomoc středisku Víteček

> Otevírací doba

16:00–19:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Borský Park

> Komentáře