Radek Pilař dětem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Radek Pilař dětem

> Termín

6.5.2018 - 1.7.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Interaktivní výstava je poctou velkému umělci, který kromě vlastní umělecké tvorby věnoval značnou část svého nadání, umu a času dětem a jejich světu pohádek, představ a fantazie. Je snad v České republice někdo, kdo by neznal znělku Večerníčka nebo obyvatele lesa Řáholce Rumcajce, Manku a Cipíska? Na výstavě však bude možné prohlédnout si a doslova „oživit“ i jiné krásné postavy Radka Pilaře. Cílem výstavy je představit tvorbu Radka Pilaře hravou formou. Interaktivní podstata celé instalace se pokouší návštěvníky aktivně zapojit a nabízí jim možnost se kreativně realizovat přímo v prostorách galerie. Instalace v sobě spojuje jak moderní technologie, tak i mnohem jednodušší prvky jako je magnetická stěna, otočné ilustrace a jednoduché animace pomocí praxinoskopu. Na děti také čeká možnost skládat si vlastní obrazy ze sklíček přes zpětný projektor, atd. Práce pana Pilaře jsou vystaveny tak, aby děti nejen pobavily, ale zároveň inspirovaly.

> Otevírací doba

úterý až neděle 13:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Veselí nad Moravou
Ulice: Galerie na Panském dvoře,Turistické centrum Veselska, náměstí Mí

> Komentáře