Dětský muzejní příměstský tábor 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětský muzejní příměstský tábor 2018

Foto: Muzeum Svitavy

> Termín

9.7.2018 - 13.7.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Dětský příměstský tábor v Městském muzeu a galerii ve Svitavách Každý rok připravujeme v Městském muzeu a galerii příměstský tábor pro děti se zájmem o historii, řemesla a výtvarnou tvorbu. Tábor probíhá každý den od 8 do 16 hodin a je vhodný pro děti od 7 do 11 let včetně. Každý rok připravujeme jiné téma tábora, děti se tedy dozvídají a vytvářejí každý rok něco nového. Celý táborový týden propojuje táborová hra, kdy jednotlivé skupiny dětí mezi sebou soutěží. Snažíme se během týdne dětem prostřídat různé činnosti, aby si přišel na své opravdu každý. Na každém táboře děti čeká hravá historie, procházka vybranými svitavskými zákoutími, muzejní výstavy, které budou využity v táborové hře, řemesla našich předků, která si děti vyzkouší na vlastní kůži, výtvarné tvoření i tématický výlet. Závěrečné odpoledne věnujeme přípravě výstavy výrobků a programu vernisáže určené pro rodiče a známé. V případě zájmu děti objednejte na tel. č. 734 809 565 nebo 461 532 704 nebo na [email protected] kontaktní osoba: Jitka Olšánová

> Otevírací doba

8:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Svitavy
Ulice: Máchova alej 1 - Městské muzeum a galerie ve Svitavách
Telefon: 734 809 565
E-mail: [email protected]

> Komentáře