25 let Monínce - 25 možností vyhrát | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

25 let Monínce - 25 možností vyhrát

> Termín

1.5.2019 - 20.7.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Dohromady nás čeká 5 soutěží a 25 výherců. Pokud nechcete, aby vám něco uteklo, sledujte událost na facebooku. Čtyři soutěže proběhnou v rámci našich online kanálů (facebook, instagram, tento web), každý měsíc od března do června zveřejníme jednu soutěž a vybereme 5 výherců. Pátá soutěž bude pod názvem Velká letní soutěž probíhat už od 1. 5. 2019, a vyhlášení se dočká na našich narozeninách 20. 7. 2019. Zapojit se můžete třeba jen do jedné z našich soutěží, nebo zkusit štěstí ve všech! Na jaké soutěže se můžete těšit? Květen: Instagramová fotosoutěž o pobyt na dvě noci pro dvě osoby v Hotelu Monínec nebo na Nové Javorce Červen: Facebooková soutěž o vstupné do Aktivity parku Monínec pro celou rodinu Červenec: Letní Monínecká soutěž (1. 5. - 20. 7. 2019), slosování o rodinný pobyt v Areálu Monínec Od 1. května do 20. července sbírejte body za zakoupené aktivity v Aktivity parku Monínec 100 Kč = 1 bod. Vztahuje se na služby dle ceníku a na jízdenky na lanovou dráhu Monínec. 20. července přijeďte na oslavu 25. narozenin Areálu Monínec Na označeném místě vyměňte nasbírané body za odměny: 10 bodů: vstup do wellness (bazén a vířivka) hotelu Monínec pro 2 dospělé a 2 děti 30 bodů: skipas na 30 hodin sezóny 2019/2020 50 bodů: 50 % sleva na pobyt v Areálu Monínec (Hotel Monínec, Nová Javorka, Apartmány Monínec, penzion Čertovka) Zařaďte se do slosování o rodinný pobyt na Monínci na tři noci pro dva dospělé a dvě děti. 20. 7. 2019 vybereme 5 výherců Pozor! Vylosovaní výherci musí být na slosování fyzicky přítomní, v případě jejich nepřítomnosti bude vylosován další soutěžící. Kompletní pravidla soutěže najdete na webu a facebooku.

> Otevírací doba

Dle webu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Monínec
Ulice: Monínec 7

> Komentáře