Pohádková neděle na zámku Telč | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pohádková neděle na zámku Telč

Foto: Zámek Telč

> Termín

10.6.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Pohádkový den na zámku v Telči bude plný zábavy nejen pro děti, ale i jejich rodiče. Dům dětí a mládeže v Telči v zámeckém parku pro děti připraví pohádkovou cestu. Děti obdrží mapku a budou plnit úkoly, jimiž je budou provázet pohádkové postavy z pohádky Pyšná princezna. Děti po splnění úkolů budou moci svoji pohádkovou mapku vložit do bedny a 16:30 hod. proběhne losování. Mapky budou slosovatelné o zajímavé ceny. Na nádvoří zámku si děti zasoutěží, zatancují a zazpívají s moderátory Hitrádia Vysočina – Milanem Řezníčkem a Jirkou Doležalem. Zámecká zahrada – zde si přijdou na své milovníci pohádek ať už loutkových či hraných, ale také i sportovních. Fotokostymérna – v rámci Pohádkové neděle návštěvníci budou mít možnost se vyfotit ve filmových kostýmech z Fundusu Barrandov v exteriérech či interiérech zámku. Na zámeckém spodním nádvoří se uskuteční řemeslný trh. Pro návštěvníky bude opět připravena pohádková kavárna s občerstvení - Cukrárna Petr Haas. Pohádková neděle na zámku je realizován ve spolupráci s Městkým úřadem v Telči a DDM Telč.

> Otevírací doba

10:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Telč
Ulice: zámek

> Komentáře