Příměstský taneční tábor s angličtinou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Příměstský taneční tábor s angličtinou

Foto: Vladimíra Křenková

> Termín

16.7.2018 - 20.7.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Tanec je výborná aktivita, která nejenom zabaví a baví děti, ale také se při ní mohou skutečně "vyřádit". Je to skvělý způsob pohybu nejen pro děti, které zrovna nebaví sport, a to z různých důvodů. No a jelikož budou trénovat svá těla, tak proč by najednou nemohly procvičovat i cizí jazyk? Jednoduchá forma každodenní angličtiny bude používána během pár hodin denně např. při rozcvičkách nebo tanečních hrách a kvízech. Děti se na táboře určitě nudit nebudou, jelikož budou trénovat jak své tělo, tak i mysl:) Děti se naučí nejen novým tanečním krokům a choreografii, ale budou mít možnost si procvičit i angličtinu, a to zábavnou, nenáročnou formou. Tanec bude zahrnovat klasický balet, modernější zumbu a děti se naučí i základní kroky latinskoamerickým tanečků. Také se podívají na filmy s taneční tematikou nebo navštíví tanečně laděnou akci. No a na závěr uspořádáme pro rodiče vystoupení, na jehož přípravě se budou podílet všechny děti! Termín: 16. - 20. 7. 2018 Časový harmonogram: - Příchod dětí: 8:30 - 9:30 - Program: 9:00 - 16:30 - Odchod dětí: 16:30 - 17:30 Cena: 5499,- Kč (na sourozence sleva 500,- Kč) Cena obsahuje: - celodenní stravování (svačina, polévka, hlavní jídlo, svačina) - celodenní pitný režim - vstupné a jízdné na dva výlety - úrazové pojištění - veškeré pomůcky a materiály - pronájem prostor - zajištění kvalifikovaných lektorů - zajištění speciálního hosta - dárek za celotýdenní snahu

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: Holečkova, 38a
Telefon: 774964331
E-mail: [email protected]

> Komentáře