Příměstský výtvarný tábor s Raketou (2) | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Příměstský výtvarný tábor s Raketou (2)

Foto: Maruška Urbánková

> Termín

30.7.2018 - 3.8.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Skvělá zpráva pro všechny milovníky kultovního dětského časopisu Raketa! Raketa je skvělá, Raketa je nejlepší a Raketa se rozhodla, že nám Výtvarné příměšťáky obohatí a bude na nich s námi! Speciálním hostem výtvarných táborů bude Maruška Urbánková, ilustrátorka a spoluautorka Doktora Racka. Maruška si pro děti připravila dva workshopy, se kterými nás navštíví v KC Prádelna během dvou dnů. Workshop 1: Vážně může z hromady papírových odpadků vzniknout umělecké dílo? A ještě u toho bude legrace? No jasně! Co je to koláž? Jak se dělá? Můžou se u ní používat fixy? Může vzniknout komiks z koláže? Co je to vůbec komiks? Literatura nebo umělecké dílo? Jaké může mít podoby? A může mít na délku dva metry? A na šířku? Najdete svůj příběh a udělejme společně kolážové veledílo! To všechno se dozvíte a také si budete moci vyzkoušet. Workshop 2: Vyrobte si leporelo! Znáte tu slavnou báseň o Edovi, který je pilotem? A věděli jste, že Eda dokáže mluvit s červánky? I o tom může být vaše první rozkládací knížka. A nebo klidně o něčem úplně jiném. -------------------------------------------------- Specifikace: Děti budou s námi rozvíjet svoji kreativitu a fantazii, vyrábět různé dekorativní předměty z papíru, kreslit a malovat akvarelovými, temperovými barvami, vystřihávat a lepit, vyzkouší si různé kreativní techniky a materiály. Seznámí se s malováním na porcelán a vytvoří si svůj vlastní design na hrneček. Výtvarné činnosti se prolnou s doprovodným hudebním programem, naučí se zpívat písničky za doprovodu kytary. V přilehlé zahradě budeme také relaxovat a hrát jednoduché pohybové hry. Termín: 30. 7. - 3. 8. 2018 Časový harmonogram: - Příchod dětí: 8:30 - 9:30 - Program: 9:00 - 16:30 - Odchod dětí: 16:30 - 17:30 Cena: 5499,- Kč (na sourozence sleva 500,- Kč) Cena obsahuje: - celodenní stravování (svačina, polévka, hlavní jídlo, svačina) - celodenní pitný režim - vstupné a jízdné na dva výlety - úrazové pojištění - veškeré pomůcky a materiály - pronájem prostor - zajištění kvalifikovaných lektorů - dárek za celotýdenní snahu

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: Holečkova 38a
Telefon: +420 737 420 288‬
E-mail: [email protected]

> Komentáře