Odemykání Vltavy 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Odemykání Vltavy 2018

> Termín

21.4.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V sobotu 21. dubna 2018 se opět sejdou příznivci Vltavy a v Českém Krumlově řeku slavnostně odemknou. Kanoe, kajaky, rafty, SUPy a další plavidla budou v Českém Krumlově odemykat řeku Vltavu. Vodník Pivoňka se svou paní vás budou očekávat v sobotu mezi 9-12 hodinou v Kempu Krumlov (U Trojice). Po slavnostním odemčení bude následovat 12 km dlouhá plavba do Zlaté Koruny. Akce startuje v 10 hod v Kempu Krumlov (U Trojice ř. km 280,6). V Českém Krumlově bude jako vždy nachystáno občerstvení a k dobré náladě přispějí i muzikanti. Okolo 11 hod vodník se svou paní slavnostně otočí klíčem od řeky a odemknou ji tak pro všechen vodní národ, následovat bude křest nováčků a nejpozději před 12 hod všichni vyplujeme. Cestou je tradiční milá zastávka u Milánka, kde si opečeme špekáčky a u ohně vesele zazpíváme. Slíbené jsou i lanové lávky. V plavbě se pak pokračuje až do kempů ve Zlaté Koruně (ř. km 268,5), kde budou připravené dobroty. Zábava jídlem ale nekončí. Hrát, zpívat a veselit se budeme až do večera. Naplánovaná trasa je dlouhá 12 km (cca 3 hod plavby). Je vhodná i pro začátečníky a rodiny s dětmi. Pokud nemáte šanci provětrat loď vlastní, kánoe i rafty vám rádi zapůjčíme.

> Otevírací doba

10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Český Krumlov
Ulice: Kemp Krumlov, U trojice

> Komentáře