Skotačení batolátek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Skotačení batolátek

> Termín

22.3.2018-28.6.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3

> Popis

Program je zaměřen na rozvoj pohybových schopností dětí za pomoci říkanek a písniček. S dětmi se přivítáme básničkou, zaskáčeme si, zaběháme, pocvičíme na hudbu, prolezeme opičí dráhu, poté se uvolníme. Lekce je na cca 25- 30 min, déle děti neudrží pozornost. Poté je k dispozici volná hra v koutku. Dítě uvítá možnost pravidelného kontaktu s ostatními dětmi a vy nasbíráte spousty nových podnětů pro hry a cvičení při rodinných hrách. Dítě cvičí z počátku s pomocí dospělého a postupně se učí cviky provádět samo. Je to zároveň výborná příprava na pobyt ve školce. Když je dítě stydlivé, plaché (může tento stav trvat i po dvou nebo třech návštěvách), nelamte si s tím hlavu. Děti se naučí spoustě věcí při pouhém pozorování - však ony se přidají nebo budou cvičit s vámi doma v soukromí! Doporučený věk: 1 - 3 roky (chodící děti) Cena 1 lekce 50 Kč.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Bílovec
Ulice: Bílovec, Klub Inspirace, Tkalcovská 47

> Komentáře