Jarní odemykání Labské stezky a Zahájení turistické sezóny v Děčíně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jarní odemykání Labské stezky a Zahájení turistické sezóny v Děčíně

> Termín

24.3.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Turistická sezóna na Labské stezce bude slavnostně zahájena 24. března 2018 v Děčíně na Smetanově nábřeží, kde se uskuteční akce Jarní odemykání Labské stezky a Zahájení turistické sezóny. Během dne budou mít návštěvníci možnost na akci vyzkoušet elektrokola, koloběžky, handbike trenažer nebo si díky novým informační materiálům Destinační agentury České středohoří naplánovat výlety po Labské stezce i jejím okolí. Děti jistě ocení skákací hrad a řadu soutěží. Dospělí si pak můžou nechat zdarma seřídit své bicykly nebo poslechnout hudební kapely. Celý den bude zahájen rodinnou cyklojízdou z Nebočad do Děčína, která symbolicky odemkne Labskou stezku pro rok 2018. Cyklojízda bude začínat v 10 hodin v Nebočadech na odpočívadle u Nebočadského luhu a končit právě na Smetanově nábřeží v Děčíně. Zájemci o cyklojízdu mohou využít cyklobusu zdarma, který bude vyjíždět v 9 hodin z autobusového nádraží v Děčíně. Cyklobus je nutné rezervovat a to od 1.3. 2018. Pár dní po uzamknutí sezóny 2017 byl dne 27. září 2017 byl u Velkých Žernosek slavnostně otevřen nový úsek Labské stezky v délce cca 600 metrů. Nová část stezky vede pod železnicí přímo podél řeky Labe a spojuje přístaviště Velké Žernoseky s prostorem u viaduktu. Na stezce je plánováno několik nových úseků. Těšit se můžete na zcela nové značení na 96 km stezky v kraji včetně nových informačních tabulí o turistických atraktivitách a zajímavostech, odbočkové tabulky.

> Otevírací doba

10:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Děčín
Ulice: Smetanovo nábřeží

> Komentáře