Výstava vláčků a železničních modelů v Dobrušce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výstava vláčků a železničních modelů v Dobrušce

> Termín

24.2.2018 - 25.2.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

3.ročník výstavy železničních modelů a kolejišť. Výstava se koná 24. - 25. února v sobotu 9 - 17 hodin a v neděli 9 - 16 hodin v budově školy SPŠ el-it v Dobrušce Čs.odboje 670. K vidění budou klasická domácí kolejiště velikosti H0, TT, N, modulová železnice TT v délce 30m, která je ovládána bezdrátově pomocí tabletů a mobilních telefonů, modely dětí z dětských modelářských kroužků z Dobrušky a České Skalice. Pro návštěvníky bude připravena modelářská dílna, kde si můžete postavit domeček s krajinkou. A pro nejmenší hrací stolky s vláčkodráhou. Bohatý doprovodný program a prodej modelářských potřeb a doplňků. Seznámení se základy digitalizace kolejiště, jaké jsou výhody a nevýhody obsluhy digitálního kolejiště. Na výstavě vás čeká prezentace funkčního modelu nádraží v České Skalici, který je součástí projektu stavby trati 3b Jaroměř – Trutnov. Asistované jízdy na modulové železnici.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Dobruška
Ulice: Čs.odboje 670

> Komentáře