Večerní prohlídky po Zoo Praha | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Večerní prohlídky po Zoo Praha

> Termín

2.2.2018 - 3.2.2018
8.2.2018 - 9.2.2018
16.2.2018 - 17.2.2018
23.2.2018 - 24.2.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Po setmění se zoologická zahrada mění k nepoznání. Většina zvířat se ukládá k spánku, ale noční druhy se právě probouzí. Skupinová prohlídka vedená odborným průvodcem po ukončení tradiční otevírací doby nabízí exkluzivní možnost dozvědět se nejen mnoho zajímavých informací a příběhů ale hlavně poznat zoo i její obyvatele z jiného úhlu pohledu. Vzhledem k omezené kapacitě je nutné se na prohlídku předem objednat přes e-shop Zoo Praha a on-line zaplatit. Maximální kapacita 25 osob ve skupině. V únoru si můžete vybrat z následujících termínů ve dnech 2.2., 3.2., 9.2., 10.2., 16.2., 17.2., 23.2., 24.2. Důležité: Dostavte se před hlavní bránu do zoo min. 10 min před začátkem samotné prohlídky Podmínkou ke vstupu na večerní prohlídku je odevzdání platného voucheru průvodci Voucher se odevzdává před zahájením prohlídky. V ceně prohlídky je vstup do zoo, zkušený průvodce a parkovné Objednání služby, stvrzené jejím zaplacením, je závazné a její termín nelze následně měnit, stejně tak nelze požadovat zpět peníze při neuplatnění voucheru. Na večerní prohlídku není dovolen vstup se psy. Prohlídka trvá zhruba 90 minut. Trasa dle aktuální situace a počasí. V případě potřeby nás kontaktujte na [email protected], nebo na telefonním čísle 734 397 831.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: U trojského zámku 120/3

> Komentáře